Loft

De loft is een inspirerende woon + werkruimte en staat in de achtertuin van de labo. Met z’n ingetogen vormgeving en een groen uitzicht is het de ideale plek om je creatieve brein een oppepper te geven.

Iedereen die zich bezig houdt met creatieve activiteiten is welkom om in de loft te komen logeren. Van ontwerper tot schrijver, van maker tot educator. Of voor ontdekkers en liefhebbers van print. Het indienen van een project of motivatie is niet nodig. 

Je verblijft in een comfortabele houten cabin, uitgerust met alle basisvoorzieningen. Daarnaast heb je toegang tot de printwerkplaats van Skizze. Voor wie graag samenwerkt, of in het groen wil brainstormen, er is ruimte voor meerdere personen.


Vragen? Stuur een berichtje ︎︎︎


Scroll voor info ︎︎︎
Solo

Ma 14 u t/m vr 15 u ︎︎︎410,--Boek hier ︎︎︎Duo

Ma 14 u t/m vr 15 u ︎︎︎465,-- 
Extra gast/partner/vriend ︎︎︎40,--Boek hier ︎︎︎Bij een verblijf van 5 dagen heb je ruim de tijd om te maken en te mijmeren. Wil je de loft liever gebruiken voor één dag of heb je een andere verblijfsduur in gedachten? Neem contact op, wie weet is er een plekje vrij.


Loft + Workshop

Als je in de loft verblijft heb je ook toegang tot de printwerkplaats. Wil je de basis leren van letterpress/ boekdruk? Volg dan een workshop. Je bent vrij om je eigen materiaal mee te nemen.

Loft + Workshop
Solo ︎︎︎500,-- / Duo ︎︎︎625,--
Workshop op basis van 3/4 uurInfo en Boeken ︎︎︎Inclusief

Toegang labo + tour

Zelfvoorzienende loft studio 36 m2;
Ontmoetings-, werkruimte
Tekentafel / Werktafel
Twee slaapgedeeltes met:
Bed 160 x 200 + Matras 2 x 90 op de slaapvide

Douche + wc

Kleine, goed uitgeruste keuken
Wifi

Groen uitzicht
Parkeerplaats
︎︎︎

Volg

Instagram  
Linkedin

NIEUWSBRIEF 

︎︎︎

Skizze

Mekkelenbergweg 30
7615 PP Harbrinkhoek
Overijssel, NL


Btw-id NL001580394B25
KvK 06090306