Nu

Printsessie


Buiten de vertrouwde omgeving technieken ontdekken, een kleinschalige ervaring opdoen en naar huis met handgedrukte items. Handige types, deze leerlingen van het Twents Vakcollege - Mota.


MAAKDRANG

Aan de maak


Skizze is voor mensen met maakdrang. Print ontdekken, zintuigen roeren, ideeën in gang zetten, plezier.

START HIER︎︎︎In de loft


Goede ideeën komen vanzelf op deze fijne plek voor ontwerpers, schrijvers, tekenaars, fotografen, strategen, beeldmakers en andere creativo’s.

ONTDEK︎︎︎
Prints

Prints zijn er volop te vinden in de werkplaats. Deze helpen je om een keuze te maken voor een techniek, kleur, vorm en papiersoort.

+ Co


Co creatie is één van de leuke dingen die je kunt doen in de werkplaats. Start samen een project of leer een nieuwe techniek. En ontdek elkaars skills. Deze mensen gingen je voor.

︎︎︎︎︎︎︎︎︎


︎︎


 


DidD


Wij houden van letters in elke vorm. En dus ook van letters in dichtvorm. Welkom bij Dichters in de Drukkerij - Een middag rondom het Twents en alle andere talen die voorkomen in De eerste bloemlezing van de Nederlandse poëzie (Querido, 2022) - samengesteld door tseadbruinja.nl

MEER︎︎︎
Studio visit


Boekdrukken op z’n best. Stephan van Het Boekenfront kwam naar Skizze om samen te werken aan een tastbare mailing voor dit nieuwe collectief. www.hetboekenfront.nl

ZIE HIER︎︎︎
︎︎︎

Volg

Instagram  
Linkedin


NIEUWSBRIEF 


︎︎︎

Skizze

Mekkelenbergweg 30
7615 PP Harbrinkhoek
Overijssel, NL


Btw-id NL001580394B25
KvK 06090306

︎︎︎

Contact

Maureen
Bel + Sms
+31 6 518 75 616

Mail ︎︎︎
Bij bezoek aan deze website
ga je akkoord met het gebruik van
functionele cookies. 

Privacy ︎︎︎